Home Noord-Brabant Den Bosch Aanhouding in zaak mishandeling voetbalwedstrijd

Aanhouding in zaak mishandeling voetbalwedstrijd

De politie heeft maandagmiddag rond 13.15 uur op het politiebureau aan de Vogelstraat in ‘s-Hertogenbosch een 29-jarige man uit Oss aangehouden. Hij wordt ervan verdacht zaterdagavond tijdens een voetbalwedstrijd in Langenboom een 22-jarige man uit Zeeland te hebben mishandeld. Het slachtoffer raakte daarbij gewond aan zijn gezicht. De verdachte meldde zich op verzoek van de politie op het bureau. De man wordt in verzekering gesteld en de politie doet verder onderzoek.

Laad meer Den Bosch

Geef een reactie

Bekijk ook

‘s-Hertogenbosch – Politie pakt zeven verdachten op bij steekincident Den Bosch

De politie heeft meerdere aanhoudingen verricht na een openlijke geweldpleging aan de Vier…