Home Noord-Brabant Den Bosch Aanhouding in zaak mishandeling voetbalwedstrijd

Aanhouding in zaak mishandeling voetbalwedstrijd

De politie heeft maandagmiddag rond 13.15 uur op het politiebureau aan de Vogelstraat in ‘s-Hertogenbosch een 29-jarige man uit Oss aangehouden. Hij wordt ervan verdacht zaterdagavond tijdens een voetbalwedstrijd in Langenboom een 22-jarige man uit Zeeland te hebben mishandeld. Het slachtoffer raakte daarbij gewond aan zijn gezicht. De verdachte meldde zich op verzoek van de politie op het bureau. De man wordt in verzekering gesteld en de politie doet verder onderzoek.

Laad meer Den Bosch

Geef een antwoord

Bekijk ook

‘s-Hertogenbosch – Explosie bij voordeur woning ‘s-Hertogenbosch

Een bewoner aan de Zirkoon in ‘s-Hertogenbosch is vannacht rond kwart voor 1 hevig geschro…