Home Gelderland Nijmegen Politie onderzoekt mishandeling bij SES Langeboom – FC Schadewijk Oss

Politie onderzoekt mishandeling bij SES Langeboom – FC Schadewijk Oss

Zaterdag startte de politie zoals verwachte een onderzoek naar aanleiding van een mishandeling die plaatsvond tijdens SES Langeboom – FC Schadewijk Oss. Hierbij raakte een 22-jarige man uit Zeeland gewond aan zijn gezicht.

Zaterdagavond rond 19.00 uur kwam er een melding binnen dat er iemand was mishandeld tijdens de voetbalwedstrijd in Langenboom. Toen agenten ter plaatse kwamen was het rustig op het terrein. Ze spraken met het slachtoffer en namen direct de aangifte op. De man is daarna voor behandeling naar de huisartsenpost gegaan.

De politie is een onderzoek gestart en heeft verschillende getuigenverklaringen opgenomen om te achterhalen wat er zich heeft afgespeeld. Er is een verdachte in beeld, maar deze is nog niet aangehouden. Uit de verklaringen is niet gebleken dat er, naast deze mishandeling, nog een grote vechtpartij zou zijn geweest.

Laad meer Nijmegen

Geef een reactie

Bekijk ook

Nijmegen – Gezocht – Pinnen met gestolen pas – Molenstraat – Nijmegen

Aan de Molenstraat in Nijmegen bespiedden twee vrouwen een 82-jarige vrouw die geld opnam …