Home Nederland Grote vechtpartij beëindigd SES Langeboom – FC Schadewijk Oss

Grote vechtpartij beëindigd SES Langeboom – FC Schadewijk Oss

Zaterdag is een voetbalwedstrijd tussen de elftallen van SES Langeboom en FC Schadewijk Oss op een grote vechtpartij uitgelopen. Aanleiding van de vechtpartij was een trap tegen het hoofd van een speler die op de grond lag, zo meldt Omroep Brabant. Een speler van FC Schadewijk Oss haalde een paar minuten voor tijd speler Tijn Cuppen van SES Langeboom onderuit en ontving hiervoor de rode kaart. Hierop schopte de van het veld gestuurde speler de nog op de grond liggense speler van SES Langeboom tegen het hoofd, waarop de twee elftallen met elkaar in gevecht raakten. De scheidsrechter, die de wedstrijd uiteindelijk staakte, gaf na de vechtpartij nog twee gele kaarten aan spelers van SES Langeboom en twee rode kaarten aan twee amokmakers van FC Schadewijk Oss. Bij de vechtpartij waren behalve spelers ook toeschouwers betrokken. De politie is op verzoek ter plekke gekomen en trof ook na afloop van de wedstrijd nog een grote groep vechtende toeschouwers aan. Volgens een getuige behelste de knokpartij op het dieptepunt zo’n 80 vechtende mensen.

Laad meer Nederland

Geef een reactie

Bekijk ook

Nijmegen – Gezocht – Diefstal pakketjes – Nieuwstraat – Nijmegen

Aan de Nieuwstraat in Nijmegen stalen twee mannen zeventien pakketjes uit een bestelbus. H…