Home Gelderland Nijmegen Getuigen gezocht mishandeling toezichthouder

Getuigen gezocht mishandeling toezichthouder

De politie is een onderzoek gestart naar de mishandeling van een medewerker van Bureau Toezicht op zaterdagavond aan de Van Schevichavenstraat in Nijmegen. De 45-jarige toezichthouder zou rond 21.55 uur een man hebben aangesproken vanwege het fout parkeren. Daarbij vroeg de toezichthouder de nog onbekende man om zijn rijbewijs en stak zijn arm bij de auto naar binnen. Op dat moment zou de auto gas gegeven hebben en hard weggereden zijn. De toezichthouder werd hierdoor tientallen meters meegesleurd waarna hij hard ten val kwam. De auto reed verder in de richting van de Van Welderenstraat. Twee getuigen zijn nog achter de onbekende man aan gegaan, maar troffen de auto niet meer aan. De toezichthouder raakte gewond aan zijn arm en is naar het ziekenhuis gebracht.

De politie is een onderzoek gestart en zoekt getuigen. Het zou gaan om een grijze auto (vermoedelijk een Renault Megane coupe, ouder type). De inzittende zou een man zijn van ongeveer 30 jaar oud, 1.90 meter lang met een stevig postuur. Hebt u zaterdagavond 30 maart omstreeks 21.45 / 22.00 uur iets gezien of gehoord in de buurt van de Van Schevichavenstraat in Nijmegen? Neemt u dan contact op met de politie via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.

Laad meer Nijmegen

Geef een reactie

Bekijk ook

Nijmegen – Gezocht – Nijmegen – Kraanstraat – mishandeling

In Nijmegen mishandelden twee mannen een 62-jarige man zo erg, dat hij een week in het zie…