Home Gelderland Nijmegen Onderzoek brand voormalig tuincentrum

Onderzoek brand voormalig tuincentrum

De politie heeft zondag aan het eind van de middag het onderzoek naar de oorzaak van de brand in het voormalig tuincentrum aan de Molenweg in Nijmegen afgerond. Het materiaal dat is veiliggesteld zal de komende dagen verder worden onderzocht. Het terrein is overgedragen aan de gemeente.

Zaterdag kwam bij een korte felle brand in het voormalig tuincentrum een nog onbekende persoon om het leven. Zondagmiddag werd sectie verricht op het stoffelijk overschot. Ook raakte een 37- jarige vrouw uit Nijmegen ernstig gewond.

Laad meer Nijmegen

Geef een reactie

Bekijk ook

Nijmegen – Gezocht – Diefstal pakketjes – Nieuwstraat – Nijmegen

Aan de Nieuwstraat in Nijmegen stalen twee mannen zeventien pakketjes uit een bestelbus. H…