Home Gelderland Nijmegen Illegale taxichauffeur betrapt

Illegale taxichauffeur betrapt

In de nacht van donderdag op vrijdag hebben agenten op de Tunnelweg in Nijmegen een illegale taxichauffeur, een zogenaamde ‘snorder’, betrapt. Agenten kregen van een getuige een lijstje met kentekens van automobilisten die als taxichauffeur zouden werken maar daarvoor geen vergunning hebben. Op de Tunnelweg zagen ze een auto rijden met een kenteken zoals aangegeven. De auto was niet voorzien van blauwe kentekenplaten en de bestuurder, een 48-jarige Nijmegenaar, had geen vergunning. De passagiers verklaarden dat hij hen voor een bedrag van 10 Euro naar Weurt zou brengen.

Laad meer Nijmegen

Geef een reactie

Bekijk ook

Nijmegen – Gezocht – Pinnen met gestolen pas – Molenstraat – Nijmegen

Aan de Molenstraat in Nijmegen bespiedden twee vrouwen een 82-jarige vrouw die geld opnam …