Home Gelderland Nijmegen Nijmegenaar verdacht van mishandeling

Nijmegenaar verdacht van mishandeling

Een 40-jarige man uit Nijmegen is in de nacht van zaterdag op zondag door de politie aangehouden na een vechtpartij. Hij is ingesloten in het politiebureau. De man wordt ervan verdacht een 21-jarige plaatsgenoot te hebben mishandeld. Rond middernacht kwam er bij de politie een melding binnen dat er op straat werd gevochten bij een café in het centrum van Nijmegen. Toen agenten daar aankwamen, troffen zij een 21-jarige man uit Nijmegen aan met letsel aan zijn hoofd. Een getuige wees de 40-jarige man aan; hij zou zijn plaatsgenoot hebben geslagen. De man is aangehouden en voor nader onderzoek ingesloten.

Een 21-jarige man uit Lent leek aanvankelijk ook betrokken te zijn geweest bij het incident. Hierop werd ook hij aangehouden. Later bleek dat deze man er toch niks mee te maken had, waarop hij direct weer in vrijheid is gesteld.

Laad meer Nijmegen

Geef een reactie

Bekijk ook

Nijmegen – Gezocht – Diefstal pakketjes – Nieuwstraat – Nijmegen

Aan de Nieuwstraat in Nijmegen stalen twee mannen zeventien pakketjes uit een bestelbus. H…