Home Gelderland Nijmegen Aanhoudingen na ruzie in woning

Aanhoudingen na ruzie in woning

Na een ruzie in een woning in Nijmegen heeft de politie in de nacht van zaterdag op zondag twee mannen aangehouden. Het gaat om twee Nijmegenaren van 52 en 24 jaar oud. De 24-jarige zou zijn gestoken in zijn arm en moest voor behandeling naar het ziekenhuis. De ander liep verwondingen op in zijn gezicht. Die nacht was er onenigheid ontstaan tussen de 52-jarige en zijn ex-vriendin, een 49-jarige Nijmeegse. Dit gebeurde in haar woning. De 24-jarige, die ook in de woning aanwezig was, zou op een gegeven moment ook woorden met de 52-jarige hebben gekregen. Er ontstond vervolgens een schermutseling tussen de twee mannen. Gewaarschuwde agenten zijn naar de woning gegaan en hebben beide mannen aangehouden. Ze zijn ingesloten in het politiebureau voor nader onderzoek.

Laad meer Nijmegen

Geef een reactie

Bekijk ook

Nijmegen – Gezocht – Pinnen met gestolen pas – Molenstraat – Nijmegen

Aan de Molenstraat in Nijmegen bespiedden twee vrouwen een 82-jarige vrouw die geld opnam …