Home Gelderland Nijmegen Oplettende buurtbewoner meldt woninginbraak

Oplettende buurtbewoner meldt woninginbraak

Woensdagochtend meldde een oplettende buurtbewoner een poging woninginbraak aan de Oude Nonnendaalseweg in Nijmegen. Een 18-jarige man uit Oss en een 15-jarige Nijmegenaar werd aangehouden. De melder zag dat de jongens zich verdacht ophielden bij meerdere woningen. Toen de melder naar buiten liep, renden de twee weg. De politie werd gebeld en er werd een duidelijk signalement doorgegeven. Politiemensen zochten de omgeving af en troffen de twee aan op de hoek van de Oude Nonnendaalseweg met de Pastoor Zegerstraat. Ze werden aangehouden. De twee droegen ook inbrekerswerktuig bij zich en dat is in beslaggenomen.

Laad meer Nijmegen

Geef een reactie

Bekijk ook

Nijmegen – Gezocht – Pinnen met gestolen pas – Molenstraat – Nijmegen

Aan de Molenstraat in Nijmegen bespiedden twee vrouwen een 82-jarige vrouw die geld opnam …