Home Gelderland Nijmegen Vrouw slaat bij vrijlating politieman

Vrouw slaat bij vrijlating politieman

Een 39-jarige Nijmeegse die in de nacht van zondag op maandag werd aangehouden voor mishandeling sloeg op het moment van haar heenzending een politieman in het gezicht. De vrouw was eerder aangehouden omdat zij een beveiliger van een ziekenhuis had geslagen. Bij haar aanhouding gedroeg zij zich erg agressief.

Maandagmiddag rond 14.00 uur werd de vrouw na verhoor in vrijheid gesteld. Bij haar heenzending gedroeg zij zich echter wederom zeer agressief, nu naar de arrestantenbewaarders en de politieman die haar het politiebureau aan de Stieltjesstraat uit wilden begeleiden. De vrouw weigerde te gaan en eiste dat ze aangifte kon doen van mishandeling. Toen ze het bureau uit begeleid werd, sloeg ze uit het niets de politieman in zijn gezicht. Daarop hield deze de vrouw opnieuw aan voor mishandeling.

Later op de avond is de vrouw na verhoor alsnog in vrijheid gesteld. Dit verliep zonder problemen. De politie maakt proces-verbaal op tegen de vrouw voor de twee mishandelingen.

Laad meer Nijmegen

Geef een reactie

Bekijk ook

Nijmegen – Gezocht – Diefstal pakketjes – Nieuwstraat – Nijmegen

Aan de Nieuwstraat in Nijmegen stalen twee mannen zeventien pakketjes uit een bestelbus. H…