Home Gelderland Ede Twee verdachten van inbraak aangehouden

Twee verdachten van inbraak aangehouden

Politiemensen gingen dinsdagochtend iets na 11.00 uur naar de Van Haapsstraat in Nijmegen nadat een getuige meldde dat twee mannen daar in een woning aan het inbreken waren. De getuige gaf ook een signalement van de twee inbrekers en vertelde dat het tweetal de woning verliet. Op de Valkenburgseweg zagen politieagenten twee mannen lopen die aan de omschrijving voldeden. Tegelijkertijd gaf de meldkamer door dat het de twee verdachten betrof, omdat de getuige dat telefonisch doorgaf. Daarop is het duo aangehouden. Bij fouillering kwam bij één van de mannen inbrekersgereedschap tevoorschijn. De ander probeerde nog wat weg te moffelen, maar ook zijn inbrekersgereedschap is inbeslaggenomen. De politie onderzoekt of dit gebruikt is bij de inbraak.

De mannen, 47 en 43 jaar oud uit Ede, zijn ingesloten en worden nader gehoord. De politie maakt proces-verbaal op tegen het tweetal.

Laad meer Ede

Geef een reactie

Bekijk ook

Nijmegen – Gezocht – Pinnen met gestolen pas – Molenstraat – Nijmegen

Aan de Molenstraat in Nijmegen bespiedden twee vrouwen een 82-jarige vrouw die geld opnam …