Home Economie Interzorg geeft medewerkers verantwoordelijkheid met Zelfroosteren

Interzorg geeft medewerkers verantwoordelijkheid met Zelfroosteren

Omdat Interzorg, thuiszorgorganisatie in de regio Oss, Uden, Veghel en Nijmegen, medewerkers meer verantwoordelijkheid wil bieden start de organisatie met een pilot zelfroosteren. Deze pilot gaat Interzorg doen voor de vier wijkteams in de regio Nijmegen. Interzorg heeft, net als diverse andere thuiszorgorganisaties, gekozen voor Intus Zelfroosteren.

Zelfroosteren biedt medewerkers de mogelijkheid op een eenvoudige en eerlijke manier hun eigen rooster te maken. Dit kan online, maar ook via een zelfrooster app.

Marloes Martens, manager Interzorg: “De doelstelling van Interzorg is werken met kleine teams dichtbij de klant. Daarbij is het belangrijk dat de cliënt zo veel mogelijk dezelfde gezichten ziet. De huidige maatschappelijke ontwikkelingen zorgen ervoor dat de verantwoordelijkheid lager in de lijn moet liggen om meer betrokkenheid en flexibiliteit te creëren. Het project zelfroosteren sluit hier naadloos bij aan.”

 

Laad meer Economie

Geef een reactie

Bekijk ook

Nijmegen – Gezocht – Diefstal pakketjes – Nieuwstraat – Nijmegen

Aan de Nieuwstraat in Nijmegen stalen twee mannen zeventien pakketjes uit een bestelbus. H…