Home Gelderland Nijmegen Inbreker Nijmegen gepakt na DNA-match

Inbreker Nijmegen gepakt na DNA-match

De politie heeft maandag na een DNA-match een 41-jarige Nijmegenaar opgepakt wegens inbraak. De man wordt ervan verdacht in de nacht van 18 op 19 januari te hebben ingebroken in een huis aan de Hillekensacker in de wijk ’t Acker in zijn woonplaats. De bewoners ontdekten bij thuiskomst dat er in huis was ingebroken. Daarbij was onder meer beeld- en geluidsapparatuur gestolen. De inbreker had zich bij binnenkomst via een raam kennelijk verwond gezien een hoeveelheid bloedsporen die destijds werd aangetroffen. Onderzoek van de bloedsporen leverde een DNA-match op met de 41-jarige Nijmegenaar, die daarvoor werd aangehouden. De man is voor onderzoek in verzekering gesteld.

Laad meer Nijmegen

Geef een reactie

Bekijk ook

Nijmegen – Gezocht – Diefstal pakketjes – Nieuwstraat – Nijmegen

Aan de Nieuwstraat in Nijmegen stalen twee mannen zeventien pakketjes uit een bestelbus. H…