Home Gelderland Nijmegen Man bedreigt meerdere personen

Man bedreigt meerdere personen

Donderdagmiddag is een 28-jarige Nijmegenaar aangehouden, omdat hij zich vervelend gedroeg en meerdere personen bedreigde. De politie kreeg een melding dat er een man meerdere mensen bedreigd zou hebben met een mes. Op de Groenestraat werden agenten meteen aangesproken door een man. Hij vertelde dat de 28-jarige zich voor een winkel in de Groenestraat vervelend gedroeg. Hij stond aan een steiger te trekken waar iemand op stond. Vervolgens liep hij dreigend op de eigenaar van de winkel af die hij ook probeerde te slaan. Daarna ging hij even zijn woning in om vervolgens weer met een mes naar buiten te komen. Hiermee bedreigde hij meerdere mensen die voor de winkel stonden. Ze vluchtten de winkel in en belden de politie.

Agenten gingen naar de woning van de verdachte. De 28-jarige opende de deur en werd aangehouden. Het mes dat hij gebruikte bij de bedreiging is in beslag genomen. De 28-jarige is in verzekering gesteld.

Laad meer Nijmegen

Geef een reactie

Bekijk ook

Nijmegen – Gezocht – Diefstal pakketjes – Nieuwstraat – Nijmegen

Aan de Nieuwstraat in Nijmegen stalen twee mannen zeventien pakketjes uit een bestelbus. H…