Home Gelderland Nijmegen Getuigen gezocht van schietincident

Getuigen gezocht van schietincident

Woensdagavond 20 februari rond 21.30 uur vond een schietincident plaats op de Hatertseweg in Nijmegen. Daarbij werd op een auto geschoten en raakte een 20-jarige man uit Nijmegen gewond. De politie, die de informatie over dit incident pas gisteravond binnenkreeg, startte na de melding direct een onderzoek. Vandaag is er een buurtonderzoek gehouden en werd de plaats waar mogelijk geschoten zou zijn onderzocht.

De politie is op zoek naar getuigen van dit schietincident. Heeft u rond dat tijdstip iets opvallends gezien of gehoord? Meld dit dan bij de Politie. U kunt de politie bereiken via het telefoonnummer 0900-8844 of anoniem, via Meld Misdaad Anoniem op het telefoonnummer 0800-7000.

Laad meer Nijmegen

Geef een reactie

Bekijk ook

Nijmegen – Gezocht – Diefstal pakketjes – Nieuwstraat – Nijmegen

Aan de Nieuwstraat in Nijmegen stalen twee mannen zeventien pakketjes uit een bestelbus. H…