Home Gelderland Nijmegen Beveiligers belaagd

Beveiligers belaagd

Donderdagmiddag zijn twee Nijmegenaren van 17 en 19 jaar oud in het winkelcentrum in Dukenburg aangehouden op verdenking van openlijke geweldpleging tegen beveiligers. Beveiligers van het winkelcentrum in Dukenburg belden de politie. Zij vertelden dat ze vier jongens luidruchtig door het winkelcentrum hoorden lopen. Vervolgens zagen ze dat één van hen tegen een prullenbak aan trapte. Ze spraken de jongens aan op hun gedrag waarop één van hen meteen erg agressief reageerde en schreeuwde tegen de beveiliger.

Twee andere jongens kwamen zich er ook mee bemoeien en schreeuwden ook tegen de beveiligers. Eén van hen kwam ook dreigend op een beveiliger af. Hierop ontstond er een handgemeen en werd een beveiliger in zijn gezicht geslagen. Toen hij later op de grond lag, werd hij ook nog in zijn rug geschopt. Daarna konden ze 19- en 17-jarige vasthouden tot de politie er was. Die hield de twee aan en bracht ze naar het politiebureau. Na verhoor werden de twee donderdagavond weer heengezonden. De zaak wordt onderzocht.

Laad meer Nijmegen

Geef een reactie

Bekijk ook

Nijmegen – Gezocht – Diefstal pakketjes – Nieuwstraat – Nijmegen

Aan de Nieuwstraat in Nijmegen stalen twee mannen zeventien pakketjes uit een bestelbus. H…