Home Gelderland Harderwijk Fietser loopt hoofdletsel op na botsing met auto

Fietser loopt hoofdletsel op na botsing met auto

Een 39-jarige man uit Harderwijk is zaterdag gewond geraakt nadat hij werd aangereden door een 29-jarige automobiliste uit Harderwijk. De man liep hoofdletsel op en is per ambulance naar het ziekenhuis gebracht, waar hij is opgenomen. De automobiliste kwam uit de richting van de Walstein en wilde het fietspad Frankenspad oversteken. Hierbij heeft zij de fietser, die voorrang had, over het hoofd gezien. Een botsing tussen beide was het gevolg. De Verkeersongevallendienst van de politie heeft de aanrijding ter plekke onderzocht en maakt een dossier op.

Laad meer Harderwijk

Geef een antwoord

Bekijk ook

Harderwijk – Politie zoekt getuigen na brand in appartementencomplex

De brand in een appartementencomplex aan de Breewijd in Harderwijk afgelopen nacht is hoog…