Home Gelderland Harderwijk Hennepkwekerij ontmanteld

Hennepkwekerij ontmanteld

Zaterdagmiddag heeft de politie een in werking zijnde hennepkwekerij aangetroffen in een bedrijfspand aan de Industrieweg in Harderwijk. De politie onderzocht het pand naar aanleiding van een tip. In het pand werden ongeveer 120 hennepplanten aangetroffen en ongeveer 700 lege potten, van al geoogste planten. Ook werd een grote hoeveelheid henneptoppen aangetroffen. Uit onderzoek bleek dat de stroom en ook het water illegaal werd afgetapt. De energieleverancier legt vermoedelijk een naheffing op. In het pand was niemand aanwezig. De aangetroffen apparatuur, planten en toppen zijn in beslag genomen en vernietigd. De politie stelt een nader onderzoek in naar wie verantwoordelijk is voor de kwekerij.

Laad meer Harderwijk

Geef een antwoord

Bekijk ook

Harderwijk – Politie zoekt getuigen na brand in appartementencomplex

De brand in een appartementencomplex aan de Breewijd in Harderwijk afgelopen nacht is hoog…