Home Gelderland Harderwijk Fietser (80) zwaargewond bij ongeval

Fietser (80) zwaargewond bij ongeval

Een 80-jarige man uit Harderwijk is woensdagavond op de Deventerweg in Harderwijk zwaargewond geraakt bij een aanrijding met een 20-jarige automobilist. De fietser wilde rond 19.00 uur de weg oversteken toen hij in de linkerflank werd geraakt door een auto. De automobilist probeerde nog te remmen, maar kon een aanrijding niet voorkomen. De fietser werd met diverse verwondingen, waaronder een gebroken nekwervel en gebroken ribben, naar het ziekenhuis gebracht. De politie heeft ter plekke technisch onderzoek verricht. Vermoedelijk heeft de bestuurder te hard gereden, maar dit moet nog verder worden onderzocht. Ook zal de politie nog een aantal getuigen horen. Uit een alcoholtest bleek dat de bestuurder geen alcohol had gedronken.

Laad meer Harderwijk

Geef een antwoord

Bekijk ook

Harderwijk – Politie zoekt getuigen zware mishandeling Harderwijk

In de nacht van zaterdag 16 op zondag 17 juni was er omstreeks 4 uur een zware mishandelin…