Home Gelderland Harderwijk Steekincident aan het Vittepad

Steekincident aan het Vittepad

De politie is woensdagmorgen rond 01.15 uur een onderzoek gestart naar een steekpartij in een woning aan het Vittepad in Harderwijk. Kennelijk was daar ruzie ontstaan waarbij op een gegeven moment over en weer geweld werd gebruikt. Een 53-jarige man zou daarbij twee mannen van 23 en 25 jaar hebben verwond met een steekwapen. De politie kwam ter plaatse en deed onderzoek. Voor betrokkenheid bij het steekincident zijn in totaal vijf mannen, van 23, 24, 25, 28 en 53 jaar uit Harderwijk aangehouden. Twee van hen zijn naar het ziekenhuis gebracht om te worden verzorgd aan de verwondingen. De andere drie zijn naar het bureau gebracht. Allen zullen worden gehoord over hun betrokkenheid bij de vechtpartij.

Laad meer Harderwijk

Geef een antwoord

Bekijk ook

Harderwijk – Politie zoekt getuigen zware mishandeling Harderwijk

In de nacht van zaterdag 16 op zondag 17 juni was er omstreeks 4 uur een zware mishandelin…