Home Gelderland Harderwijk Beginnend bestuurder raakt rijbewijs kwijt

Beginnend bestuurder raakt rijbewijs kwijt

Het rijbewijs van een 21-jarige automobilist uit Harderwijk is zaterdagochtend ingevorderd nadat bleek dat de man onder invloed van alcohol op de rotonde Burgemeester Boeienplein in de Harderwijkerweg tegen een betonnen biels was gereden.

Even na 07.00 uur reed de man zichzelf klem op de betreffende rotonde. Gealarmeerde politie controleerde de man op het rijden onder invloed en dit bleek het geval te zijn. De ademanalyse van de beginnend bestuurder bedroeg 440 ug/l.

Laad meer Harderwijk

Geef een reactie

Bekijk ook

Harderwijk – Politie zoekt getuigen na brand in appartementencomplex

De brand in een appartementencomplex aan de Breewijd in Harderwijk afgelopen nacht is hoog…