Home Gelderland Ede Ede – Gezocht – Winkeldiefstal – Stadspoort – Ede

Ede – Gezocht – Winkeldiefstal – Stadspoort – Ede

Deze brutale winkeldief stal veertien pakken koffie uit een supermarkt. Wie weet wie hij is?

Beelden
Op bewakingsbeelden is te zien hoe de man rustig zijn mandje vult met pakken Douwe Egberts koffie. Vervolgens loopt hij terug naar de ingang en wacht tot er een nieuwe klant binnenkomt. De koffiedief grijpt deze kans en loopt zonder te betalen door de toegangspoortjes. Hij verlaat de winkel met zijn mandje vol gestolen koffie.  

-    Wie herkent de man of weet waar hij verblijft? 

Contact
Informatie doorgeven kan via de gratis tiplijn op 0800-6070 of via het onderstaande tipformulier. Liever anoniem je informatie doorgeven? Bel dan Meld Misdaad Anoniem op het nummer 0800-7000 of via meldmisdaadanoniem.nl. 
 

Laad meer Ede
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Oost-Nederland – Politie Oost-Nederland schaalt op na acties

‘Een demonstratie is toegestaan binnen de grenzen van de wet, maar bij de acties op …