Home Gelderland Ede Ede – Gezocht – Diefstal – Telefoonweg – Ede

Ede – Gezocht – Diefstal – Telefoonweg – Ede

Deze mannen worden verdacht van een diefstal bij een opticien aan de Telefoonweg in Ede. Wie kent of herkent de mannen? Geef uw informatie door via het tipformulier of neem telefonisch contact op via 0800-6070.

De twee mannen bekeken in de optiekwinkel de nodige monturen maar het bleef niet alleen bij kijken. Ook verdwenen er meerdere monturen in hun tas. Toen zij door een medewerker werden aangesproken hingen zij een smoes op. Niet veel later hebben de twee de winkel verlaten, zonder te betalen. De schade voor de ondernemer bedraagt 600 euro.

Laad meer Ede
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Oost-Nederland – Politie Oost-Nederland schaalt op na acties

‘Een demonstratie is toegestaan binnen de grenzen van de wet, maar bij de acties op …