Home Gelderland Ede Ede – Twintig autobranden in Ede

Ede – Twintig autobranden in Ede

In de nacht van maandag 13 op 14 september werd de wijk Veldhuizen opgeschrikt door 20 autobranden die verdeeld over zes locaties plaatsvonden. De politie en brandweer schaalden direct op en ook de politiehelikopter vloog boven de wijk ter ondersteuning. We kunnen ons voorstellen dat de schrik er in de wijk behoorlijk in zit en de politie zit dan ook bovenop deze autobranden.

De locaties waar de autobranden plaatsvonden zijn de:  Langenhorst (7 auto’s), Luynhorst (4 auto’s), Katenhorst (3 auto’s), Kannenveld/Grootveld (2 auto’s), Lunenburg (3 auto’s) en de Koelhorst (1 auto). Gezien de grote schaal van de autobranden, gaat de politie uit van brandstichting. De politie is vanochtend een grootschalig onderzoek gestart en kan uw hulp daarbij goed gebruiken.

Laad meer Ede
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Apeldoorn – Gezocht – Diefstal – de Eglantier – Apeldoorn

Op 2 juni werd bij een drogisterij in Apeldoorn een diefstal gepleegd. Twee mannen liepen …