Home Gelderland Ede Ede – Getuigen gezocht na gewelddadige diefstal

Ede – Getuigen gezocht na gewelddadige diefstal

Oog in oog staan met inbrekers in zijn kamer, dat overkwam een 20- jarige man in de nacht van zondag 22 op maandag 23 augustus in een woning aan de Reehorsterweg in Ede. Rond 02.45 uur betraden mogelijk twee inbrekers de woning. De politie komt graag in contact met getuigen van deze woninginbraak.

Het slachtoffer, een 20- jarige man, was op het moment dat de inbrekers de woning betraden nog wakker. Uit het niets stonden, vermoedelijk, twee inbrekers ook bij hem in zijn slaapkamer. De man werd bedreigd, maar raakte hierbij niet gewond. Er wordt momenteel onderzoek gedaan door de recherche naar wat er exact heeft plaatsgevonden. Daarnaast wordt momenteel ook onderzocht welke goederen zijn buitgemaakt. De forensische opsporing doet onderzoek in en rond de woning. Er is nog niemand aangehouden.

Laad meer Ede
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Apeldoorn – Gezocht – Diefstal – de Eglantier – Apeldoorn

Op 2 juni werd bij een drogisterij in Apeldoorn een diefstal gepleegd. Twee mannen liepen …