Home Gelderland Ede Bennekom – Bennekom Politie doet onderzoek naar dodelijk verkeersongeval

Bennekom – Bennekom Politie doet onderzoek naar dodelijk verkeersongeval

Op donderdag 9 november in de ochtend ontstond op de Willem Dreeslaan een aanrijding met letsel tussen een bus en een fietser. De fietser is later op de dag aan de gevolgen van zijn verwondingen overleden.

Rond 9.15 uur reed de fietser op de Willem Dreeslaan. Ter hoogte van kruising de Kierkampweg kwam de fietser in aanrijding met de bus. De fietser raakte zwaar gewond en is nog ter plaatse korte tijd gereanimeerd door onder andere passagiers van de bus. De 57-jarige fietser uit Bennekom is later op de dag in het ziekenhuis overleden aan zijn verwoningen. 

De politie onderzoekt de oorzaak van het ongeval. Agenten hebben ter plaatse getuigen gesproken en er is ter plaatse technisch onderzoek gedaan. De 39-jarige bestuurder van de bus is aan het bureau opgevangen en gehoord. 

2017519012 RV

Laad meer Ede
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Doetinchem – Politie zoekt getuigen van inbraak in winkel

De politie onderzoekt een inbraak in een winkel aan de Boliestraat, dat in alle vroegte pl…