Home Gelderland Ede Ede – Hulpverleenster mishandeld en bedreigd

Ede – Hulpverleenster mishandeld en bedreigd

Een man is gisterenmiddag in Ede aangehouden omdat hij een hulpverleenster, die bij hem op bezoek was, bedreigd en ernstig mishandeld zou hebben. De vrouw liep snijwonden op. Dat gebeurde in een woning aan de Nieuwe Maanderbuurtweg.

De zaak kwam bij de politie aan het rollen omdat de hulpverleenster 112 belde. Daarop zijn agenten meteen naar de woning gegaan. Daar deed de vrouw zelf open, ze was gewond. In de woning hebben agenten de man aangehouden. Hij wordt ervan verdacht dat hij de vrouw tegen haar wil heeft vastgehouden en met een mes verwond heeft.

De vrouw is in het ziekenhuis behandeld.  De politie heeft onderzoek in de woning gedaan en zal nu verder de verdachte verhoren.

 

(2017363257 SK)

Laad meer Ede
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Arnhem – Politie zoekt getuigen van schietincident in Arnhem

Zaterdagavond 21 juli rond middernacht was er eerst een woordenwisseling tussen twee manne…