Home Gelderland Ede Ede – Drietal aangehouden voor straatroof

Ede – Drietal aangehouden voor straatroof

Drie inwoners van Ede (18, 18 en 23 jaar) werden op maandagmorgen 19 juni rond 01.30 uur aangehouden op de Stationsweg. De drie worden verdacht van het plegen van een straatroof kort ervoor op de Edeseweg. Daarbij werd een 25-jarige inwoonster van Wageningen van haar fiets getrokken en van haar tas beroofd. Omdat de vrouw een gedetailleerd signalement van de drie daders kon geven, werden de drie verdachten korte tijd later herkend door politiemedewerkers en aangehouden. De drie werden ingesloten op het bureau. Daar werden ze ingesloten. 2017280022

Laad meer Ede
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Gezocht – Vier overvallen in korte tijd op winkels Apeldoorn

Voor deze overvallen is een 30-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats aangehouden…