Home Gelderland Ede Drie vrouwen aangehouden voor winkeldiefstal in Veenendaal

Drie vrouwen aangehouden voor winkeldiefstal in Veenendaal

Personeel van een supermarkt betrapte donderdag drie vrouwen op winkeldiefstal in Veenendaal. Op donderdagavond rond 19.30 uur kreeg de politie de melding dat het personeel van een supermarkt aan de Passsage in Veenendaal een aantal vrouwen vasthield. Agenten die ter plaatse gingen, troffen, naast het winkelpersoneel, drie vrouwen van 20, 24 en 41 jaar, allen uit Ede, die op heterdaad waren betrapt bij winkeldiefstal. De vrouwen werden door de agenten aangehouden en overgebracht naar het bureau. In hun gezelschap was een vijfjarig kind van één van hen. Zij werd aan familie overgedragen. Na verhoor werden de vrouwen heengezonden. Personeel van de supermarkt heeft aangifte gedaan.

Laad meer Ede

Geef een antwoord

Bekijk ook

Ede – Gezocht – Winkeldiefstal – Stadspoort – Ede

Deze brutale winkeldief stal veertien pakken koffie uit een supermarkt. Wie weet wie hij i…