Home Gelderland Ede Brutale dieven

Brutale dieven

Donderdagochtend omstreeks 10.00 werd een 57-jarige vrouw in Ede slachtoffer van twee brutale dieven in haar eigen tuin aan de Anton Mauvestraat in Ede. Van de vrouw werden twee kettingen van haar als getrokken toen zij in haar tuin stond. Zij raakte niet gewond. De vrouw stond bij haar tuinhek toen er twee mannen haar richting op kwamen en één van hen de twee kettingen van haar hals trok. De mannen renden weg in de richting van de Parkweg. Het buurtonderzoek heeft nog geen bruikbare informatie opgeleverd. Er was nog geen signalement bekend bij het maken van het bericht.

Laad meer Ede

Geef een antwoord

Bekijk ook

Lunteren – Gezocht – Diefstal – Molenparkweg – Lunteren

Op dinsdagochtend 3 januari werden aan de Molenparkweg en Wilbrinkplein fietsdisplays gest…