Home Gelderland Ede Politie waarschuwt voor nepagent

Politie waarschuwt voor nepagent

Bij de politie zijn meerdere meldingen binnengekomen van een nepagent die woningen zou willen controleren op inbraakpreventie. De politie vraagt bewoners alert te zijn. De nepagent belde aan bij woningen aan de Bunschoterweg en de Arthur van Schendellaan waarbij hij aangaf van de politie te zijn. Hij toonde een ‘politiepas’ en had een politielogo op zijn jas. De man gaf aan de woning van binnen te willen controleren op inbraakpreventie. Tot nu toe missen de bewoners nog geen spullen en lijkt er niets te zijn weggenomen.

De politie heeft de zaak in onderzoek en vraagt bewoners die een dergelijk incident hebben meegemaakt, dit bij de politie te melden. Wanneer de man bij u aanbelt dan wordt u verzocht direct contact op te nemen met de politie.

De man is rond de 1.75 meter lang, heeft een getint uiterlijk en is rond de 30 á 35 jaar oud. De man droeg een donkerblauw jack, een zwarte broek en gymschoenen. Daarnaast had de man een bruine pet op.

 

Laad meer Ede

Geef een reactie

Bekijk ook

Ede – Gezocht – Mishandeling – Bunschoterplein – Ede

Aan het Bunschoterplein in Ede mishandelden twee mannen een 25-jarige man in een supermark…