Home Gelderland Ede Hennepkwekerij aangetroffen in Veenendaal

Hennepkwekerij aangetroffen in Veenendaal

De politie heeft woensdag een hennepkwekerij aangetroffen op de Citroenvlinderstraat in Veenendaal. Rond 12.00 uur belden agenten aan bij de woning om een melding van een hennepkwekerij te onderzoeken. Twee personen verlieten direct via de achterzijde woning. Deze mannen, inwoners van Heveadorp van 21 en 24 jaar, werden direct aangehouden. Bij onderzoek in de woning troffen de agenten een volledig ingerichte kweektent aan waarbij bleek dat de planten waren gerooid. In een ruimte onder de woning lag een grote hoeveelheid hennepafval.

De apparatuur, zoals lampen, filters, kweekbakken, droognetten en een complete elektrische installatie werd ontmanteld en zal worden vernietigd. Twee personen die zich in de woning bevonden, inwoners van Veenendaal van 29 en 30 jaar, werden eveneens aangehouden en ingesloten.

Laad meer Ede

Geef een reactie

Bekijk ook

Ede – Gezocht – Mishandeling – Bunschoterplein – Ede

Aan het Bunschoterplein in Ede mishandelden twee mannen een 25-jarige man in een supermark…