Home Gelderland Ede Mislukt zakkenrollen in Veenendaal

Mislukt zakkenrollen in Veenendaal

Een poging tot diefstal uit een tas lukte woensdagmiddag niet door alert reageren van de eigenaresse. Rond 14.15 uur liep de vrouw, een 28-jarige inwoonster van Woudenberg, in een winkel in de Hoofdstraat. Haar afgesloten tas hing aan de kinderwagen. Tijdens het zoeken in de kledingschappen ziet zij plotseling dat iemand haar hand in haar tas stopt. Zij pakte de arm van de verdachte vast maar zij wist zich los te rukken en verdween snel uit de winkel. Bij controle van de inhoud van haar tas bleek dat er niets was verdwenen. De politie zocht nog in de omgeving naar de verdachte maar heeft haar niet meer aangetroffen. Wel is er van de verdachte een signalement bekend:

Het gaat om een vrouw van circa 50 jaar, 1.60 meter lang, getinte huidskleur en een zwarte hoofddoek. Zij droeg een opvallend grote bril met een vierkant montuur in de kleur zwart. Zij was gekleed in een zwart gewatteerde jas.

De politie waarschuwt de inwoners van Veenendaal voor de aanwezigheid van zakkenrollers en verzoekt eventuele benadeelden van zakkenrollen contact op te nemen met de politie.

 

Laad meer Ede

Geef een reactie

Bekijk ook

Ede – Gezocht – Mishandeling – Bunschoterplein – Ede

Aan het Bunschoterplein in Ede mishandelden twee mannen een 25-jarige man in een supermark…