Home Gelderland Ede Man aangehouden met gestolen telefoon

Man aangehouden met gestolen telefoon

De poltie heeft maandagavond op de Dr. W. Dreeslaan in Ede een 40-jarige Edenaar aangehouden met een gestolen telefoon op zak. De man bood de telefoon op straat te koop aan, de getuige vertrouwde het niet en waarschuwde de politie. Agenten hielden de man vervolgens op de Dr. W. Dreeslaan aan. Na kort onderzoek kon de rechtmatige eigenaar van de telefoon worden achterhaald, de telefoon bleek inderdaad eerder te zijn gestolen. De Edenaar is voor verhoor overgebracht naar het politiebureau. De telefoon is in beslag genomen en wordt teruggeven aan de rechtmatige eigenaar. Tegen de man wordt proces-verbaal opgemaakt.

Laad meer Ede

Geef een reactie

Bekijk ook

Ede – Flinke vuurwerkvangst in Edese woning

De politie heeft dinsdagmorgen een aanzienlijke hoeveelheid verboden vuurwerk aangetroffen…