Home Gelderland Arnhem Gezocht – Man bedreigt personeel in winkels Arnhem met mes

Gezocht – Man bedreigt personeel in winkels Arnhem met mes

Een man wordt op vrijdagmiddag 19 oktober 2018 aangesproken door het personeel van een supermarkt aan de Klarendalseweg in Arnhem voor winkeldiefstal. Hierop bedreigt de man het personeel en omstanders met een mes.  Deze zaak is inmiddels mede aan de hand van tips opgelost. 

Een man wordt op vrijdagmiddag 19 oktober 2018 aangesproken door het personeel van een supermarkt aan de Klarendalseweg in Arnhem voor winkeldiefstal. Hierop bedreigt de man het personeel en omstanders met een mes. 

Deze zaak is inmiddels mede aan de hand van tips opgelost. 

Laad meer Arnhem
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Wekerom – Dodelijke aanrijding Wekerom

Bij een eenzijdig ongeval op de Edeseweg in Wekerom is zondagavond een 75-jarige vrouw om …