Home Gelderland Arnhem Arnhem – Steekincident; politie houdt twee verdachten aan

Arnhem – Steekincident; politie houdt twee verdachten aan

In de nacht van maandag op dinsdag, omstreeks 03.40 uur raakte een 32-jarige man uit Duitsland gewond. Hij liep diverse steekwonden op. De man moest voor zijn verwondingen naar het ziekenhuis worden overgebracht. Hij is buiten levensgevaar. Het incident vond plaats op de Klarendalseweg of in de directe omgeving daarvan. Kort na het aantreffen van het slachtoffer hield de politie een 16-jarige jongen uit Doesburg aan en een 20-jarige inwoner van Arnhem.

De politie kreeg een melding dat er op de Klarendalseweg een slachtoffer op straat zou liggen van een steekincident. Agenten troffen het slachtoffer liggend in een portiek aan. Het slachtoffer was bij kennis en wist de signalementen van de daders door te geven aan de agenten.

Laad meer Arnhem
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Ede – Man veroorzaakt achtervolging in Ede en blijft al rijdend lachgas gebruiken

De politie waarschuwt regelmatig voor de gevaren van lachgas in het verkeer. En die gevare…