Home Gelderland Arnhem Arnhem – Politie vraagt hulp bij onderzoek naar mogelijk zedendelict

Arnhem – Politie vraagt hulp bij onderzoek naar mogelijk zedendelict

De politie doet onderzoek aan de Rosendaalseweg in Arnhem in verband met een mogelijk zedendelict. Een voorbijganger belde de politie vanochtend omdat hij een situatie niet vertrouwde. Agenten zijn meteen ter plaatse gegaan en hebben het slachtoffer opgevangen. De vrouw is naar het ziekenhuis gebracht voor verder onderzoek. In de buurt is een man aangehouden die mogelijk met de zaak in verband gebracht kan worden.

De politie hoopt door het onderzoek duidelijkheid te krijgen over wat er precies is gebeurd. Daarom vragen we de hulp van mensen die in de buurt van de Rosendaalseweg wonen, of vanochtend vroeg daar op straat waren. Heb je vanochtend voor acht uur iets opvallends gezien rond de Bronbeeklaan en de Rosendaalseweg? Was je daar op straat en heb je mensen gezien? Of heb je andere informatie die misschien kan helpen? Bel dan vandaag nog de politie via 0900-8844 of geef je tip door via deze site.

(2018578769 ^sk)

Laad meer Arnhem
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Arnhem – Mannen met nepwapens opgepakt

Vrijdagavond kwam er aan het begin van de avond een melding binnen van een getuige die een…