Home Gelderland Arnhem Arnhem – Politie zoekt getuigen gewelddadige poging straatroof

Arnhem – Politie zoekt getuigen gewelddadige poging straatroof

De politie is op zoek naar getuigen van een gewelddadige poging straatroof gisteravond rond tien voor half 12 aan de Dovenetellaan. Een man moest zijn geld en telefoon af staan. Toen hij dit weigerde werd hij door de dader mishandeld.

Het slachtoffer liep op de Dovenetellaan toen hij werd aangesproken door een man. De man wilde het geld en de telefoon van het slachtoffer. Toen hij dit weigerde werd hij door de dader mishandeld. Na de mishandeling rende de dader zonder buit weg in de richting van het Gelredome. Het slachtoffer is door agenten naar de eerste hulp gebracht.

Laad meer Arnhem
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Ede – Man veroorzaakt achtervolging in Ede en blijft al rijdend lachgas gebruiken

De politie waarschuwt regelmatig voor de gevaren van lachgas in het verkeer. En die gevare…