Home Gelderland Arnhem Arnhem – Bejaarde man overvallen in zijn woning; politie op zoek naar getuigen

Arnhem – Bejaarde man overvallen in zijn woning; politie op zoek naar getuigen

In de nacht van dinsdag 2 oktober op woensdag 3 oktober, tussen 03.00 en 04.30 uur werd een 89-jarige man in zijn woning aan de van Hasseltstraat in Arnhem, overvallen. De man raakte daarbij gewond en moest zich onder doktersbehandeling laten stellen. De politie is op zoek naar getuigen.

De politie had die nacht een melding gekregen dat een oudere man gewond op straat zou zitten. Toen agenten hem op straat aantroffen en hem aanspraken vertelde hij dat hij was overvallen in zijn woning. Hij vertelde ook dat hij was geslagen. De politie is een onderzoek gestart en sprak al met diverse buurtbewoners. Omdat de man mogelijk al eerder is lastig gevallen, houdt de politie een oogje in het zeil.

Laad meer Arnhem
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Ede – Update AMBER alert: Novan en moeder in goede gezondheid aangetroffen

Novan en zijn moeder zijn terecht. Afgelopen nacht rond 03.00 uur vonden agenten moeder en…