Home Gelderland Arnhem Dedemsvaart/Arnhem – Acht aanhoudingen na ontdekking hennepkwekerijen

Dedemsvaart/Arnhem – Acht aanhoudingen na ontdekking hennepkwekerijen

De politie heeft dinsdag 2 oktober in Dedemsvaart en Arnhem hennepkwekerijen ontdekt. De politie kwam de kwekerijen op het spoor na tips over een verdachte situatie. In totaal zijn acht aanhoudingen verricht. Er is geen verband tussen beide kwekerijen.

Na een melding ontdekte de politie in een woning aan de Mr Zacharias Tijllaan in Dedemsvaart een hennepkwekerij aan met 331 plantjes. Vier personen, drie mannen zonder vaste woon of verblijfplaats van 30, 32 en 49 jaar en een vrouw van wie de identiteit niet bekend is, waren in de woning aanwezig en werden aangehouden. In de Grondelstraat in Arnhem trof de politie na een melding een hennepkwekerij aan met 272 plantjes. In de woning waren vier mannen aanwezig van 24, 29, 29 en32 jaar, allen afkomstig uit Arnhem. Ook zij werden aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij hennepteelt.

Laad meer Arnhem
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Ede – Update AMBER alert: Novan en moeder in goede gezondheid aangetroffen

Novan en zijn moeder zijn terecht. Afgelopen nacht rond 03.00 uur vonden agenten moeder en…