Home Gelderland Arnhem Arnhem – Vijftal aangehouden in onderzoek poging woningoverval

Arnhem – Vijftal aangehouden in onderzoek poging woningoverval

De politie heeft in de afgelopen weken vijf jeugdige verdachten aangehouden voor een poging tot het plegen van een woningoverval. Die poging vond plaats op donderdagochtend 31 mei 2018 te Arnhem op de Bakkerstraat. Een zesde verdachte dient nog te worden aangehouden. De reeds aangehouden verdachten zijn 16, 17 en 18 jaar oud en afkomstig uit Arnhem.

Eind mei zijn vijf personen het trapportaal van de portiekwoning van een 62-jarige man binnengedrongen, nadat één van hen kenbaar had gemaakt dat hij een pakket kwam bezorgen. Eenmaal in het trapportaal bedreigde één van de verdachten het slachtoffer met een vuurwapen. Er ontstond een worsteling met het slachtoffer waarbij hij werd geschopt en of geslagen door één of meerdere verdachten. Het slachtoffer begon hierop hard te schreeuwen, waarna de verdachten gevlucht zijn. Door het slachtoffer en een getuige werd de politie gebeld.

Laad meer Arnhem
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Apeldoorn – Politie houdt twee verdachten aan na steekincident

De politie in Apeldoorn hield op donderdag 21 februari twee mannen van 18 en 61 jaar uit A…