Home Gelderland Arnhem Gezocht – Arnhem: mishandeling

Gezocht – Arnhem: mishandeling

Op zondagochtend 27 mei 2018 wordt een 37-jarige man door een onbekende man mishandeld in de Duizelsteeg. Er is op dat moment een opstootje gaande waarbij de onbekende man niet betrokken is. Vanuit het niets geeft hij het slachtoffer van achteren een harde klap tegen zijn hoofd. Deze houdt er veel pijn en een hoofdwond die in het ziekenhuis moest worden behandeld aan over. De onbekende man die de klap uitdeelt staat duidelijk op bewakingsbeelden. Inmiddels is de verdachte herkend op basis van de getoonde beelden in Bureau GLD.

Op zondagochtend 27 mei 2018 wordt een 37-jarige man door een onbekende man mishandeld in de Duizelsteeg.
Er is op dat moment een opstootje gaande waarbij de onbekende man niet betrokken is. Vanuit het niets geeft hij het slachtoffer van achteren een harde klap tegen zijn hoofd. Deze houdt er veel pijn en een hoofdwond die in het ziekenhuis moest worden behandeld aan over. De onbekende man die de klap uitdeelt staat duidelijk op bewakingsbeelden.

Inmiddels is de verdachte herkend op basis van de getoonde beelden in Bureau GLD.

Laad meer Arnhem
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Nijmegen – Onderzoek na aantreffen lichaam in Nijmegen

De politie is een onderzoek gestart naar een overleden persoon die werd gevonden langs de …