Home Gelderland Arnhem Arnhem – Man aangehouden nadat meisje werd lastiggevallen

Arnhem – Man aangehouden nadat meisje werd lastiggevallen

De politie heeft zondag een man aangehouden nadat een meisje zaterdag werd lastiggevallen bij de Rijkerswoerdse Plassen in Arnhem. Getuigen zagen een man die overeenkwam met het signalement dat het meisje had genoemd.

Het slachtoffer meldde zich zaterdag bij de politie omdat ze zou zijn lastiggevallen door een man. De man die is aangehouden blijkt een 44-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats te zijn.

 

De politie onderzoekt nu wat er precies is gebeurd en wat de rol van de man is geweest. De politie heeft al verschillende mensen gesproken, maar zoekt nog steeds getuigen die zaterdagmiddag 30 juni tussen 18.00 en 19.00 iets opvallends hebben gezien rond de Rijkerswoerdse Plassen dat hiermee te maken kan hebben. Hebt u wat gezien? Bel dan de politie via 0900-8844

 

2018289308

Laad meer Arnhem
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Beekbergen – Brand opvanghuis; Politie houdt verdachte aan

Donderdagavond omstreeks 19.20 uur is brand ontstaan in het pand van het Leger des Heils a…