Home Gelderland Arnhem Arnhem – Vrouw raakt ernstig gewond door messteken

Arnhem – Vrouw raakt ernstig gewond door messteken

Vanochtend vroeg rond 3.30 uur kregen wij een melding van een onwel wording in de Steenstraat in Arnhem. Bij aankomst bleek dat er een vrouw door onbekende reden was neergestoken. De politie is op zoek naar getuigen.

Twee vrouwen waren onderweg naar huis  en  werden lastig gevallen door een onbekende man. Hij begon de vrouwen uit te schelden en uit het niets trok hij een mes en stak in op een van de twee vrouwen. Een 26-jarige vrouw uit Arnhem raakte hierbij ernstig gewond. De vrouw is met ernstige verwondingen, maar buiten levensgevaar met een ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. De dader is ervandoor gegaan richting  de Ir. J.P. van Muijlwijkstraat (Mediamarkt).  De politie is nog op zoek naar het steekwapen.

Laad meer Arnhem
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Beekbergen – Brand opvanghuis; Politie houdt verdachte aan

Donderdagavond omstreeks 19.20 uur is brand ontstaan in het pand van het Leger des Heils a…