Home Gelderland Arnhem Gezocht – Man in woning overvallen door vijftal

Gezocht – Man in woning overvallen door vijftal

Op donderdagmorgen 31 mei om 08.00 uur wordt aangebeld bij een woning aan de Bakkerstraat. De bewoner hoort via de intercom dat er een bezorger met een pakketje voor de deur staat. Wanneer hij zijn deur opent, komen er vijf onbekende mannen de trap oplopen. Eén van hen heeft een vuurwapen en bedreigt hiermee de bewoner. Na een korte worsteling vertrekken de vijf weer zonder buit. De vijf onbekende personen zijn vastgelegd door verschillende bewakingscamera’s in de omgeving. Inmiddels heeft de politie door de verspreiding van beelden veel reacties en tips gekregen en zijn een aantal verdachten herkend.

Op donderdagmorgen 31 mei om 08.00 uur wordt aangebeld bij een woning aan de Bakkerstraat.
De bewoner hoort via de intercom dat er een bezorger met een pakketje voor de deur staat. Wanneer hij zijn deur opent, komen er vijf onbekende mannen de trap oplopen. Eén van hen heeft een vuurwapen en bedreigt hiermee de bewoner. Na een korte worsteling vertrekken de vijf weer zonder buit. De vijf onbekende personen zijn vastgelegd door verschillende bewakingscamera’s in de omgeving.

Inmiddels heeft de politie door de verspreiding van beelden veel reacties en tips gekregen en zijn een aantal verdachten herkend.

Laad meer Arnhem
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Oss, Ossendrecht, Moergestel – Uitzending Bureau Brabant maandag 18 februari

Bureau Brabant vraagt in de uitzending van maandag 18 februari weer uw hulp bij het oploss…