Home Gelderland Arnhem Bemmel – Twee aanhoudingen in schietincident Bemmel

Bemmel – Twee aanhoudingen in schietincident Bemmel

De politie heeft vanochtend een 21-jarige man uit Bemmel aangehouden voor een schietincident dat plaatsvond op 6 juni in dezelfde plaats. Bij het incident raakte een 28-jarige man gewond. Dezelfde avond werd ook een 49-jarige vrouw aangehouden.

Het slachtoffer werd gisteravond naar het ziekenhuis gebracht, waar hij werd behandeld aan zijn verwondingen. Op de plaats van het incident aan de Kattenleger in Bemmel startte de politie direct een onderzoek. Hierbij werden vuurwapens en twee hennepkwekerijen aangetroffen. Op deze locatie werd ook een 49-jarige vrouw aangehouden voor mogelijke betrokkenheid bij deze zaak.

Laad meer Arnhem
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Druten – Man negeert stopteken en rijdt agenten van de weg

De politie heeft zaterdag 19 januari met meerdere eenheden gezocht naar een man die een st…