Home Gelderland Arnhem Arnhem – Drie mannen aangehouden na inbraak, politie zoekt nog getuigen

Arnhem – Drie mannen aangehouden na inbraak, politie zoekt nog getuigen

Na een inbraak bij een supermarkt aan de Van Lawick van Pabststraat in Arnhem heeft de politie vanochtend vroeg drie verdachten aangehouden. Dat lukte dankzij alerte meldingen van buurtbewoners en de snelle aanwezigheid van agenten. Rond kwart voor vier werd de inbraak gemeld, om half zeven werd de laatste verdachte aangehouden.

Een buurtbewoner belde 112 om de inbraak te melden. Binnen drie minuten waren de eerste agenten ter plaatse. Daar zagen ze de auto van de vermoedelijke daders staan, die ze meteen blokkeerden. Kort daarna kwamen twee mannen de supermarkt uitlopen. Toen ze de agenten zagen, vluchtten ze terug de supermarkt in. Met een speurhond werd de supermarkt uitgekamd, maar de daders waren er vandoor.

Laad meer Arnhem
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Daor bunt wi-j weer….. en hoe!

Met een levensgroot spandoek met daarop ‘daor bunt wi-j weer’ kwamen de de tea…