Home Gelderland Arnhem Arnhem, Tiel, Culemborg – Viertal aangehouden voor vernieling auto’s

Arnhem, Tiel, Culemborg – Viertal aangehouden voor vernieling auto’s

Vier inwoners van Culemborg van 21, 22 en 24 (2x) werden op zaterdagochtend 30 september aangehouden op de Provincialeweg N834 in Tiel. De vier zaten in een auto waarvan het kenteken was genoteerd door een getuige van vernieling van meerdere auto’s in Arnhem. De getuige had gezien dat de vier ruiten van verschillende auto’s hadden vernield op de parkeerplaats aan de Blauwe Golven.

De auto werd korte tijd later gespot op de N834 in Tiel. Daar kreeg de auto een stopteken. Eén van de inzittenden bleek gewond te zijn aan zijn hand. De vier mannen werden ingesloten op het bureau. Naar de vernielingen wordt een onderzoek ingesteld. Eventuele gedupeerden wordt verzocht om zich te melden bij de politie om aangifte te doen. Zij kunnen contact opnemen via telefoonnummer 0900-8844.

2017453105

Laad meer Arnhem
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Doetinchem – Melding alerte burger leidt tot aanhouding

Dankzij de melding van een alerte burger is een 54-jarige man uit Haarlem gisteren op hete…