Home Gelderland Arnhem Marvelous Nakamba van Vitesse naar Club Brugge

Marvelous Nakamba van Vitesse naar Club Brugge

Marvelous Nakamba speelt komend seizoen zeer waarschijnlijk voor Club Brugge. Vitesse en de Belgische topclub hebben een mondeling akkoord bereikt over de uitgangspunten van de transfer. De 23-jarige middenvelder is in België voor de medische keuring en om zijn overgang naar de Belgische topclub af te ronden.

Nakamba tekende in augustus 2014, na een korte proefperiode, een vierjarig contract in Arnhem en maakte in september van dat jaar zijn debuut voor de Arnhemmers in de uitwedstrijd vs FC Dordrecht (6-2 zege). De international van Zimbabwe kwam destijds over van het Franse AS Nancy, dat uitkwam in de Ligue 2. In de voorbije drie seizoenen kwam Nakamba tot 67 competitiewedstrijden en twee doelpunten. Daarnaast speelde hij in totaal zes bekerwedstrijden en twee Europese duels.

Club Brugge eindigde afgelopen seizoen in de competitie als tweede achter Anderlecht. Daarmee heeft de Belgische formatie zich geplaatst voor de voorronde van de Champions League. Indien de transfer wordt afgerond, treft Nakamba bij ‘Club’ een andere voormalige Vitessenaar, de Braziliaan Claudemir.

Laad meer Arnhem
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Apeldoorn – Politie start onderzoek na overval

Een drogisterij aan het Mercatorplein in Apeldoorn is vrijdagmiddag 22 juni even na 15.00 …