Home Gelderland Arnhem Arnhem – Voetganger ernstig gewond na aanrijding, automobilist rijdt door

Arnhem – Voetganger ernstig gewond na aanrijding, automobilist rijdt door

Een 46-jarige Arnhemmer is donderdagavond laat ernstig gewond geraakt nadat hij op de Velperweg in zijn woonplaats was aangereden door een auto. De bestuurder van de auto reed na de aanrijding door zonder zich om het slachtoffer te bekommeren.

Het ongeval gebeurde net voor middernacht ter hoogte van de Arbeidstraat. Het slachtoffer bleek niet aanspreekbaar en is met diverse verwondingen naar het Radboudziekenhuis in Nijmegen gebracht. Volgens omstanders was het slachtoffer aangereden door een witte auto, vermoedelijk van het merk Mercedes. De automobilist was na de aanrijding doorgereden zonder zich bekend te maken of om zich om het slachtoffer te bekommeren.

Laad meer Arnhem
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Arnhem – Politie zet groots in na melding schietincident

De politie heeft zondagavond groots ingezet na een melding van een schietincident in Arnhe…